Produkt serie som fjerner uren hud på 31 dage.

Det er ikke noget nyt, at Bliss altid har været store på bekæmpelsen af uren hud. Men dette, mine venner, er virkelig enorme nyheder for spot syge overalt: vi har netop introduceret et helt nyt lyksalighed acne system: No ‘Zit’ Sherlock!

bliss-no-zit-sherlock

Før vi kommer til “hvordan”, vil vi overraske dig med nogle kliniske resultater, vi er virkelig stolte af: Det viser sig, at efter at have brugt Bliss’ nye N0 ‘Zit’ Sherlock system, oplevede 95% af testpersonerne renere hud på 31 dage. Det er nogle ret imponerende tal, ikke? Dine chancer for at få et klarere teint er meget højere end at vinde lotto.

Så hvad der er i disse produkter, der gør dem så magiske? Ja, bortset fra en heftig hjælp fra salicylsyre til at bryde døde celler og olie, er stjernespillerne areprobiotics. Du har måske hørt, at de bruges i yoghurt og kosttilskud – dybest set er de ‘gavnlige’ bakterier som ligner dem, der findes i din egen krop. De bidrager til at øge hudens naturlige forsvar mod bakterier som skaber acne og skaber et sundere miljø.

Systemet består af tre simple produkter: en sæbe toner combo, en fugtighedscreme og et serum. Og for at gøre livet endnu lettere for dig – som altid er Bliss’ topprioritet – har vi pakket prøve-størrelser af alle tre ind i en praktisk lille boks.

Så hvad gør du, når du ønsker at eliminere bumser NU? Det er elementært, min kære ven – Læs mere om behandlingen her, book en behandling eller køb Bliss’ nye No ‘Zit’ Sherlock acne system hos Face of Copenhagen, Skin dept.

 

Jeg glæder mig til at se dig,

Tanja Kristensen
Indehaver af Face of Copenhagen, skin dept.