Comfort Zone skin care

Hydramemory-mood-new_web Skin Science & Soul – [comfort zone]

[comfort zone] blev udviklet og grundlagt i 1996 af Davide Bollati som en hudpleje division under Davines Group der ligeledes er grundlagt i Parma, Italien i 1983 af famillien Bollati, med ekspertise i især hårprodukter fra deres imperium Davines.

[comfort zone] er et komplet holistisk brand med bredt udvalg af luksusprodukter, der forhandles via professionelle hudplejeklinikker, Spa-centre og udvalgte hoteller over hele verden.

I disse produkter mødes det absolut bedste fra 2 verdener: Videnskab og natur. Krydret med respektfulde dufte og æstetisk emballage.

RENHED er kodeordet!

[Comfort zone] er formuleret uden parabener, methylisothiazolinone, silikone (udfases helt i 2016), ingen polyethylen i scrubs, ingen kunstige farvestoffer eller udtørrende alkohol og indeholder aldrig mineralske olier eller animalske stoffer.

Holistisk tilgang er kodeord for [comfort zone]

Oplevelsen skal være helstøbt og ingen sanser må snydes! Dufte, texturer, emballage, merchandise og selvfølgelig resultaterne, samarbejder i en synergi, der efterlader et dybt følelsesmæssigt indtryk på klienten.

Hvad er styrken i [comfort zone] produkter:

Råder over interne laboratorier til forskning & udvikling, kliniske test forsøg samt fuldt integrerede produktions faciliteter, alt under et tag i vores domicil i Parma, italien.

  • Bryster sig af at kunne dokumentere effekten, af alle råmaterialer der indgår i deres formuleringer.
  • Benytter let genkendelige dufte, der henvender sig til både kvinder og mænd.
  • Bruger ingredienser med funktionelle egenskaber der også hjælper til at fremme effekten af de øvrige aktive ingredienser.
  • 100% af den anvendte energi ved fremstilling og pakning stammer fra vedvarende fornyelige kilder.

[comfort zone] tilskynder til en holistisk, sund og bæredygtig livsstil, baseret på viden og forstærket af passion for at skabe velvære og holdbare effekter både indvortes og udvortes.

2-products_mood-shot_davines_cz_serum_cream_web

Find og like os på Facebook:
Følg os på Instagram
Følg os på Instagram
Find Skin Dept.

Face of Copenhagen, Skin Department
Frederiksborggade 41
1360 København K.

Telefon: 26 80 53 53