Carner Barcelona er kommet til Face of CPH, Skin dept.

En kollektion af karakteristiske dufte, skabt med ingredienser af ypperste kvalitet af sande kunstnere i de fine parfumers verden, til individualister, som vælger at hengive sig til den luksus at være unik.

Baggrund

En passion for fine parfumer, en konstant søgen efter ægthed og kvalitet og en utrættelig vilje til at skabe ved at forbinde dufte og oplevelser, opfordrede Sara Carner til at følge sit instinkt og starte sit eget projekt, Carner BARCELONA.

Ved at arbejde sammen med de mest anerkendte næser, har Sara bragt sine kunstneriske og personlige interesser til live og skabt fine blandinger af ædle ingredienser ved hælde dele af sig selv, sine oplevelser, sine tanker og drømme i, én dråbe ad gangen.

Som et led i generationer af spansk læderkunst, har Sara Carner tilført Carner BARCELONA spansk håndværkskultur i samarbejde med de bedste lokale designere og leverandører i skabelsen af brandet og dets parfumer.

Design og Symbolik

Udsøgte dråber, omgivet af rene linjer i minimalistiske sorte og hvide farver, forbliver tro mod avantgarden og det kosmopolitiske billede af Barcelona.

En perfekt fusion mellem gammelt og nyt. Mærkets sølvemblemer ærer de antikke jerndøre fra det ellevte århundredes Barcelona – et diskret hint til fortiden …

Trænoter, de mest sensuelle og spændende noter, præger hver en duft og er visualiseret i flakonens massive trælåg, som er håndlavet af træ fra bæredygtigt forvaltede europæiske skove.

 

Tardes

En fredfyldt slentretur gennem kornmarker og mandeltræer mens sommerdagens lys aftager og luftens varme kærtegner din hud… …beundrer solens skønhed, som begynder at sænke sig bag de bølgende bakker, mens klaser af vilde roser og pelargonier farver det dæmpede landskab. Deres smukke blomster frigiver diskrete dråber af nektar, som svæver i luften og blander sig med jordbundens duft af friskskåret træ, og invaderer aftenens begyndelse …

Skærmbillede 2014-07-13 kl. 17.45.45Noter

Top: Egyptisk Geranium, Bulgarsk rose, Rosentræ, Mandel.

Hjerte: Virginia Cedertræ, Selleri, Blomme.

Bund: Venezuela Tonkabønne, Musk, Heliotrop.

Næse: Daniela Andrier

 

 

 

 

 

D600

Den tidlige brummen af byen blander sig med et pust af frisk morgenluft, som forsigtigt strømmer ind gennem et åbent vindue. Ramblaen og Boqueriamarkedet fyldes langsomt med lyden af dagens aktiviteter, når friskplukkede buketter, modne frugter og krydderier løfter dagens slør og frigiver en eksotisk blanding af aromaer. Gaderne bliver levende, som Middelhavets sol varmer dagen, og stråler af lys kaster skygger, som danser i byens pladser og parker. Alle sanser bliver betaget af dynamikken på Avenida Diagonal og Passeig de Grácias storhed … En brusende blanding af gammelt og nyt. Byens puls bliver tydeligere og dybere, mens byen åbenbarer sin mystiske og mest sanselige side i løbet af aftenen.

Skærmbillede 2014-07-13 kl. 17.42.14Noter

Top: Sort madagaskarpeber, Siciliansk bergamotte, Grapefrugt.

Hjerte: Guatemala kardemomme, Italiensk Iris, Egyptisk Jasmin Absolut.

Bund: Virginia Cedertræ, Madagaskar Vanille Absolut, Vetiver.

Næse: Christophe Raynaud

 

 

 

 

 

Cuirs

Med en stærk og uafhængig karakter, tager Cuirs Eau de Parfum det krydrede safran og blander det med ædle træsorters varme, som lokker til at udforske dybere, længere og mere… I sit hjerte fusionerer den jordagtige aroma fra cypriol og den harpiksagtige duft af tør amber sanseligt med den spændende duft af det fineste læder, og udfolder sin kraftfulde og dragende mystik. En ufuldstændig men stadig forførende balance af tobak og den simple duft af råt læder.

Skærmbillede 2014-07-13 kl. 17.47.26Noter

Top: Spidskommen, Safran.

Hjerte: Violer, Australsk sandeltræ, Texas cedertræ, Paraguay Guaiactræ, Indonesisk patchouli.

Bund: Venezuelansk Tonkabønne, Musk, Oud, Soløjetræ Absolut, Indisk Cypriol Nagarmotha, Amyris fra Den Dominikanske Republik, Tør Amber og Læder.

Næse: Sonia Constant

 

 

 

 

Rima XI

Mystisk og sensuel, med en skjult tilintetgørende magt under hendes strålende uskyld, fængslende og uforglemmelig, umulig at erobre … Evigt udødeliggjort af det 19. århundredes spanske digter G.A. Bécquer;

Rima XI – Jeg er en drøm, en umulig; et forfængeligt spøgelse af tåge og lys; Jeg er kropsløs, jeg er urørlig; Jeg kan ikke elske dig. -Oh, kom, du kommer!

Skærmbillede 2014-07-13 kl. 17.48.51Noter

Top: Guatemala Kardemomme, Safran, Sort Madagaskar peber, Marokkansk Nanah Mint,

Hjerte: Sri Lanka Kanel, Indonesisk muskatnød, Indisk Jasmin Sambac, Koriander.

Bund: Virginia Cedertræ, Australsk sandeltræ, Madagaskar Vanilie absolut, Benzoin fra Laos, Blød amber, Musk

Næse: Sonia Constant