Om Face of CPH, Skin dept.

Om Face of CPH, Skin dept.

Face of CPH, Skin dept. ejes af Tanja Halkjær.
Tanja er uddannet kosmetolog og negletekniker i 2000. Hun har realiseret sin drøm om, at forme sit eget koncept. Med et brændende engagement for det hun laver, er du som kunde sikker på tilfredshed, velvære og en smilende oplevelse.

Skin dept. tilbyder on the go ansigtsbehandlinger. On the go behandlingerne er traditionelle behandlinger, men tilpasset byen og dens puls. Behandlingstiden er reduceret, så man både tidsmæssigt kan passe sit ydre, og det travle liv mange lever.

Der er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Den vil blive udført med særlig opmærksomhed på et fokusområde og kan dermed udføres på kortere tid.

Udover ansigtsbehandlinger tilbydes der bryn, vipper, negle, lashlift, Shellac og voksbehandlinger m/k.

Kom ind og bliv genopladt i smukke omgivelser i hjertet af København.


Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Afbud kan foretages via bookingsystemet eller telefonisk. IKKE på mail, sms eller via sociale medier. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves behandlingens fulde pris. Ved for sent fremmøde aflyses behandlingen og der kræves fuld betaling. Ved at gennemføre en booking accepterer du disse betingelser.

Klinikkens politik

Vi kan rigtig godt lide børn, men det går ikke så godt med børn i klinikken.Det kan forstyrre arbejdet og forsinke behandlingen. Lad dem derfor blive passet når du skal ned og forkæles.
Hvis det ikke er muligt så kontakt klinikken på 26805353.

Find og like os på Facebook:
Følg os på Instagram
Følg os på Instagram
Find Skin Dept.

Face of Copenhagen, Skin Department
Frederiksborggade 41
1360 København K.

Telefon: 26 80 53 53