Når du laver din morgen/aften rutine med rens og cremer, Tænker du så nogensinde på den fine hud på din hals?

Mange bruger dyre cremer og serumer, som påføres som en maske både morgen og aften. ALTSÅ lige til kæbelinien! Og nicht weiter!

SANDHEDEN er at huden på halsen er både tyndere og tørrere end huden i ansigtet, og igennem en ubekymret ungdom, bøjer og strækker vi utallige gange, og sover med hagen nede på brystet, og gerne på siden også, så vores decollete (brystparti, fra hals til kavalergang) bliver “krøllet” med årene, (særligt hvis du er velsignet med en stor barm).

INGEN ER PERFEKT, og vi skal selvfølgelig ikke sidde op og sove med en nakkekrave på. MEN det der senere hen i livet kan gå hen og blive en dyr fornøjelse hos en plastikkirurg, kan vi lige så godt forebygge nu.

EASY PEASY er det at passe på din hud på halsen og decollete, du skal blot bruge 10 sek ekstra af din tid, når du alligevel står og renser og fugter. Du skal baaare lige lidt længere ned end du plejer.

Der findes et væld af hals- og bustecremer. Hos Face of Cph, skin dept. anbefales Bliss Thinny Thin Chin, den virker som en flydende BH, det den gør kort beskrevet er:

bliss_thinny_thin_chin_neck_firming_cream_50ml_1371726563.png

  • fugter, exfolierer, lysner (pigmentforandringer), opstrammer
  • Beskytter den tynde hud mod yderligere ældning
  • Forbedrer øjeblikkeligt forekomsten af “crepe” lignende hud på hals og decollete området

Med din nye (eller genopfriskede) viden, er Du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og teste produkter inden køb, ligeså er der altid plads til spørgsmål og en guide til dine behov.

Så hvad er din undskyldning?

BYE BYE TURKEYNECKS!