Om Face of CPH, Skin dept.

Om Face of CPH, Skin dept.

Face of CPH, Skin dept. ejes af Tanja Halkjær.
Tanja er uddannet kosmetolog og negletekniker i 2000. Hun har realiseret sin drøm om, at forme sit eget koncept. Med et brændende engagement for det hun laver, er du som kunde sikker på tilfredshed, velvære og en smilende oplevelse.

kosmetolog Tanja Kristensen

Skin dept. tilbyder Express Facials. Express behandlingerne er traditionelle behandlinger, men tilpasset byen og dens puls. Behandlingstiden er reduceret, så man både tidsmæssigt og økonomisk kan passe sit ydre, og det travle liv i byen.

Der er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Istedet udføres behandlinger, som fokuserer på et “problem” område og derfor kræver kortere tid.

Udover ansigtsbehandlinger tilbydes der bryn, vipper, negle, manicure, pedicure, Shellac og voksbehandlinger m/k.

Kom ind og bliv genopladt i smukke omgivelser i hjertet af København.

Afbudspolitik

Afbestilling kan kun ske via telefon, ved afbud senere end 24 timer før den planlagte behandling pålægges et gebyr på 50%, ved udeblivelse 100%. Dette er et nødvendigt onde for ikke at stå med ærgerlige, pludselige åbninger som ingen kan nå at booke, og ligeledes så priserne kan holdes hvor de er.

Klinikkens politik

Vi kan rigtig godt lide børn, men desværre ikke i klinikken. Det forstyrrer behandlingen og forsinker arbejdet, hvilket påvirker den næste kundes behandling. Lad dem derfor blive passet når du skal ned og forkæles.

Følg os på Facebook
Facebook Pagelike Widget

Face of Copenhagen, Skin Department
Frederiksborggade 41
1360 København K.

Telefon: 26 80 53 53